Life Action Role Playing

Meedoen Yggdrasil

Meedoen aan Yggdrasil

Speler
Voor je als speler mee kan gaan doen zul je eerst een aantal dingen moeten doen, om je een wegwijs te maken is hier een korte uitleg: 
Je kan een Viking of Balt gaan spelen. Als je een Balt wilt gaan spelen, zal je dit echter wel eerst moeten overleggen met de organisatie. Je kan dus niet zonder overleg als Balt naar Yggdrasil komen. De organisatie is bereikbaar via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Als eerst zul je een karakter moeten bedenken. Op de site en op de Facebook pagina is informatie te vinden over de setting. Daarnaast kan men geschiedenisboeken en het internet raadplegen om meer informatie te verkrijgen over hoe de wereld er toen uitzag. Een karakter heeft een naam nodig, een beroep, familie en een geschiedenis. Vaak zorgen dingen zoals een levensdoel, likes en dislikes voor een beter karakter. Probeer je karakter ook met andere spelers te verbinden, zo kan jouw karakter bijvoorbeeld familie zijn van een andere speler. 
Het volgende waar men aan moet denken is het kostuum. Een kostuum hoeft niet heel uitgebreid te zijn. Vaak zijn simpele kostuums ook erg mooi, zo lang ze maar passen binnen de setting. Vaak droegen mannen een bruin- of natuurkleurige broek met een lang tuniek erboven en vrouwen een jurk, het dragen van huiden maakt je al een stuk rijker. Daarnaast vocht men meestal met speren, zwaarden, bijlen en ronde schilden. 
Voor inspiratie kan je terecht op het Pinterestaccount van 2Horizons, hierop kun je allerlei afbeeldingen vinden die ter inspiratie dienen voor een kostuum. 

Als laatste komt het inschrijven. 
Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin de volgende gegevens:
Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
Ik kom als: Speler/figurant
Evenement: Yggdrasil/ Yggdrasil zomer special/ Yggdrasil winter special
 
Vervolgens maak je het geld van je ticket over naar NL30 BUNQ 2290 5668 37 T.N.V. Stichting 2Horizons onder vermelding van je naam zoals vermeld in de mail.
Zodra we je mail en je betaling hebben ontvangen zal je een mail van ons ontvangen met je ticket voor het evenement. Zorg ervoor dat je dit ticket meeneemt naar het evenement.
 
In het kort:
1. Karakter
2. Kostuum
3. Inschrijven
 
Figurant
Je kan er ook voor kiezen om te figureren. Als figurant krijg je verschillende rollen van de organisatie toegewezen die je dat weekend zal spelen. 
Als figurant hoef je je alleen maar in te schrijven, dit gaat op de zelfde manier als van een speler. 
Als figurant zouden we graag willen dat je zelf onderkleding meeneemt. Hierover zal het kostuum gaan dat jouw figuranten rol draagt. Als je zelf meer spullen kunt meenemen, denk aan wapens, pantser en kleding, dan is dat van harte welkom. 
Voor de figuranten hebben we een aparte Facebookgroep, waar we de figuranten op de hoogte houden van alle nodige informatie. Als men geen Facebook heeft, of er liever geen gebruik van wil maken, kunnen wij diegene ook via de mail op de hoogte houden. 

Eten-ticket
Daarnaast is er nog een mogelijkheid om een eten-ticket te bestellen voor het main evenement in het voorjaar, op de locatie in Baarn. De ticket kost 20 euro, en zal 2x ontbijt en 2x avond eten bevatten. Om een eten-ticket te bestellen zal je een mail moeten sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., waarin je vermeld dat je graag een Eten-ticket zou willen bestellen. Dan zal Gerben Bulthuis het verder regelen.