Life Action Role Playing

Praktische zaken Yggdrasil

Algemene informatie:


Het evenement:
Er zijn twee main evenementen en een special in het jaar. Elk evenement wordt op een andere locatie gehouden. Om een duidelijk overzicht te geven, omtrent praktische zaken hebben we hieronder de drie locaties apart genomen, met ieder zijn eigen praktische punten. 

In het voorjaar wordt het main evenement gehouden in Scoutcentrum Buitenzorg, Baarn.

In het najaar wordt het tweede main evenement gehouden in Haps locatie.

In de winter wordt de winterspecial gehouden in (....). 

Aansprakelijkheid:
2Horizons is niet aansprakelijk voor gevolgen van ongevallen, diefstal, vermissing of verloren gaan en/ of schade aan goederen en/ of goederen van deelnemers. 
 
Deelnemers die eigendommen van de locatie beschadigen, dienen de kosten van herstelwerkzaamheden en -materiaal te vergoeden. 

De organisatie is verplicht datgene te doen wat een goede instandhouding van accommodatie, het terrein en het evenement kan bevorderen. Zij hebben dus het recht om deelnemers, toegang tot het terrein te ontzeggen. Het gaat dan om het meerdere malen overtreden van regels en zich het niet houden aan de aanwijzingen die de organisatie geeft. 

De organisatie heeft het recht aanwijzingen te geven aan de deelnemers, die opgevolgd dienen te worden. Mocht er twijfel zijn omtrent een uitspraak van een van de organisatie leden, vragen we zo snel mogelijk een ander organisatie lid te raadplegen. 

Ticket:
Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin de volgende gegevens:
Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
Ik kom als: Speler/figurant
Evenement: Yggdrasil/ Yggdrasil zomer special/ Yggdrasil winter special
 
Vervolgens maak je het geld van je ticket over naar NL30 BUNQ 2290 5668 37 T.N.V. Stichting 2Horizons onder vermelding van je naam zoals vermeld in de mail.
Zodra we je mail en je betaling hebben ontvangen zal je een mail van ons ontvangen met je ticket voor het evenement. Zorg ervoor dat je dit ticket meeneemt naar het evenement.


Praktische zaken Yggdrasil (Haps Locatie)

• Ticket kosten:
          Tot 29 juli €70
          Vanaf 29 juli €80
          Tickets zijn verkrijgbaar tot 29 augustus
• Slapen: inbegrepen
• Eten: inbegrepen
• Minimale leeftijd: 16 jaar
• Minimaal aantal deelnemers: 15
• Maximaal aantal deelnemers: 50 (30 spelers en 20 figuranten)
 
Verloop evenement:
 
Aankomst
Men is vanaf 18:00 welkom op het terrein.
Bij aankomst, zal er een SL klaarstaan die je naar de slaapruimte begeleidt. Hier kun je je spullen uitstallen en je slaapplek klaar maken. Op het plein, in het midden van het dorp, zal de incheck zijn. Hier kan je kaartje inleveren en zal er naar je personage formulier worden gekeken. 
Om 20:00 zal er een korte intro gehouden worden voor alle nieuwe deelnemers. Daarnaast zal er rond die tijd, tijd in worden geroepen.
 
Tijdens het evenement:
Tijdens het evenement zullen er SL rondlopen. Mochten er vragen, klachten of onduidelijkheden zijn, zijn zij er voor je om te helpen. 
Daarnaast zal er op de parkeerplaats een punt zijn waar men gevonden voorwerpen kan ophalen, op dit punt is er ook altijd een SL aanwezig. 
 
Afsluiting:
Op zondag zal er rond 16:00 tijd uit worden geroepen. Er wordt van iedereen verwacht om deel te nemen aan het opruimen van het dorp. Je meldt je af bij een van de SL voor je vertrekt. Bij de parkeerplaats kan men spullen inleveren die niet van diegene zijn, zoals plotvoorwerpen. 
 
Eten:
Eten zit bij de prijs van het evenement inbegrepen, maar men zal eerst enkele taken volbrengen: zo moet men het brood zelf bakken en de soep zelf bereiden. Allergieën graag doorgeven bij de incheck.
 
Slapen:
Er zijn twee woonhuizen waar men zal slapen. Het grootte woonhuis is bestemd voor IC slapen, het kleine woonhuis is bestemd voor OC slapen. In een woonhuis liggen balen stro waarop koeienhuiden liggen, hier kan men met een slaapzak en spullen plaats nemen. 
 
Route (link):
Route vanaf Apenheul (auto):
Neem vanaf de Apenheul de J.C. Wilslaan van Apeldoorn af, richting Amersfoort. Sla links af de Soerenseweg in richting Hoog Soeren. Aan de linkerkant zal er een bospad zijn, waar het terrein is. Er zal een bord en een SL langs de Soerenseweg staan, zodat u het bospad weet te vinden. 
 
Parkeren:
Voor de spelers en figuraten is er aan de Soerenseweg een parkeermogelijkheid. Deze is een stukje verderop dan het bospad die genomen zal moeten worden om bij het terrein te komen. De SL die aan de weg staat, zal de weg wijzen naar deze parkeerplaats. 
Voor de organisatie zelf, zijn er drie parkeerplekken die gereserveerd zijn. 

Stoken:
In verband met brandgevaar mag men alleen bepaald hout gebruiken voor bepaalde vuren. Op het evenement zelf zullen we tijdens ons intro praatje aangeven welk hout je voor welk vuur mag gebruiken. 
 

Praktische zaken Yggdrasil (Scoutcentrum Buitenzorg, Baarn)

• Ticket kosten: €30 voor figuranten en €40 voor spelers (tot één maand voor het evenement, daarna is de meerprijs €10)
• Slapen: Eigen tent
• Eten: Eigen eten
• Minimale leeftijd: 16 jaar
• Minimaal aantal deelnemers: 15
• Maximaal aantal deelnemers: -

Verloop evenement:

Aankomst: 
Tijdens de aankomst kan men de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaats. Er zullen karren zijn waarmee men de spullen naar het speelterrein of OC veld kunnen brengen. Op het OC terrein zal de incheck zijn, waar men zijn of haar ticket kan inleveren. 
 
Tijdens het evenement: 
Tijdens het evenement zullen er SL rondlopen. Mochten er vragen, klachten of onduidelijkheden zijn, zijn zij er voor je om te helpen. 
Ook kan men altijd terecht bij de incheck op het OC veld. Hier zal altijd een SL aanwezig zijn. 
Het spel zal op het IC terrein 24 uur doorgaan. Dit betekent dat men ook slaapt in zijn of haar karakter. Er is dus een mogelijkheid dat er ook in de nacht plot plaats kan vinden. Als men wil genieten van een goede nachtrust, wordt er aangeraden om op het OC veld te slapen. 
 
Afsluiting:
Op zondag zal er rond 16:00 tijd uit worden geroepen. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar spullen op te ruimen. Je meldt je af bij een van de SL voor je vertrekt. Bij de incheck kan men spullen inleveren die niet van diegene zijn, zoals plotvoorwerpen. 
 
Eten: 
Eten zit niet in de prijs inbegrepen, hier zullen de deelnemers zelf voor moeten zorgen. Zodra het terrein geregeld is, kunnen wij ook meer zeggen over de vuurplaatsen, mochten mensen in spel willen koken. Het is ook mogelijk om een eten-ticket te kopen, hier zal 2x ontbijt en 2x avond eten inbegrepen zijn tijdens het weekend. Voor meer informatie of het bestellen van een etensticket: Eten-ticket 
 
Slapen:
De deelnemers zullen voor een eigen tent moeten zorgen. In het dorp is het mogelijk om een IC tent op te zetten. Daarnaast zal er nog een OC veld komen, waar men moderne tenten op kan zetten.

Route:
Route beschrijving: Link Baarn 

Parkeren: 
Er is een parkeerplaats aanwezig naast het terrein waar men de auto's kan parkeren. 
 
Stoken: 
 
 

Praktische zaken Yggdrasil (Winterspecial)

• Ticket kosten: €10 voor figuranten en €15 voor spelers (tot één maand voor het evenement, daarna is de meerprijs €5)
• Slapen: -
• Eten: inbegrepen
• Minimale leeftijd: 16 jaar
• Minimaal aantal deelnemers: 15
• Maximaal aantal deelnemers: -
• Locatie: Scouting St. Walrick te Overasselt (Link