Life Action Role Playing

Yggdrasil 5

Ons evenement Yggdrasil gaat op 5, 6 en 7 oktober 2018 voor de vijfde keer plaatsvinden. 
Hieronder is informatie te vinden over dit evenement. Voor meer informatie kunt terecht op onze site en onze Facebook.

Een korte samenvatting van informatie over Yggdrasil 5:
• Locatie: HAPS terrein, Apeldoorn
• Ticketkosten: € 85 voor spelers en € 75 voor figuranten (tot 5 augustus, daarna is de meerprijs € 10)
• Slapen: er wordt geslapen in twee slaaphutten
• Eten: eten zit in de ticketprijs inbegrepen
• Minimale leeftijd: 16 jaar
 

De volledige informatie over Yggdrasil 5:

Tickets:
Kosten voor ticket: € 85 voor spelers en € 75 voor figuranten.
Tickets kunnen besteld worden tot 5 september 2018 en zullen op 5 augustus met €10 verhoogd worden. 
Zie voor meer informatie over het bestellen van het ticket: Tickets
 
Locatie: 
HAPS terrein, te Apeldoorn
Soerenseweg 300
https://www.hapsproject.nl/
 
Parkeren:
Bij het terrein kan men de spullen uitladen, maar de auto zal ergens anders komen te staan. Een stukje verder op de Soerenseweg is namelijk een parkeerplaats. De organisatie kan men wijzen waar, mocht men de parkeerplaats niet kunnen vinden.
 
Incheck:
De figurantentent dient ook als een soort van incheck, hier kan men terecht voor vragen en men kan zich hier inchecken. Echter kan een speler natuurlijk niet zomaar de figurantentent inlopen, kondig naast de tent dan ook even aan dat je als speler graag iemand van de organisatie wilt spreken.
 
Aankomst:
Vanaf vrijdag 16:00 is men welkom op het terrein. 
Graag zouden wij zien dat men als eerste incheckt. Daarna kan men de spullen leggen in de juiste hut. OC spullen, behalve een slaapzak, zullen in de OC hut komen te liggen. Er is maar beperkte plek in zowel de OC als de IC hut. We zullen dan ook een lijst bijhouden met wie OC en IC slaapt. Wie het eerste komt, wie het eerste maalt. 
Om 20:00 zullen we een intro praatje houden op het plein in het dorp. Daarna zal het spel beginnen. 
Als figurant kan je nadat je je spullen in de juiste hut hebt gelegd, naar de figuranten tent gaan. Deze zal vindbaar zijn aan het rand van het omheinde terrein (een partytent).
Mocht men later komen dan 20:00, is dit geen probleem. We zouden het wel fijn vinden als dit van te voren wordt aangegeven, dan kunnen wij iemand regelen die je opvangt. 
 
Figureren:
Wil je graag op Yggdrasil komen figureren, maar zit je nog niet in de Facebookgroep? Of wil je geen facebook gebruiken om in contact gehouden te worden over het figureren? Neem contact op met Gerben Zweers of stuur een mailtje naar 2horizons. Naast de figurantengroep op Facebook, kunnen wij figuranten ook via de mail op de hoogte houden. 
 
Slapen: 
Er zijn twee slaaphutten op het terrein. De grote slaaphut zal bestemd zijn voor degene die IC willen slapen. De kleine hut zal zijn voor degene die OC willen slapen. De kleine hut, zal overigens het hele weekend OC terrein zijn. 
In een slaaphut (langhuis) liggen balen stro waarop koeienhuiden liggen, hier kan men met een slaapzak en spullen plaats nemen. Voor ons is het niet erg als men in een slaapzak in de IC hut slaapt. Zolang men maar de overige OC spullen bedekt of in de OC hut heeft liggen. 
 
Eten:
Eten is in de prijs inbegrepen. Het gaat hier om enkele ingrediënten waarvan men zelf eten kan maken. Zo zal men bijvoorbeeld zelf brood moeten bakken. Soms zal men in het spel ook eten moeten verdienen, maar we zullen er altijd voor zorgen dat niemand verhongerd. 
Wel raden we aan, aangezien het gaat om een basis pakket, zelf nog wat mee te nemen als aanvulling of lekkers. En we zouden graag eventuele allergieën willen weten.
 
Stoken:
Aangezien er houten huizen op het terrein staan, zijn er enkele stookregels. Deze zullen tijdens het intropraatje aan jullie verteld worden. Hier dient men zich ook aan te houden, mocht dit niet het geval zijn zullen wij de desbetreffende persoon aanspreken. 

Vertrek:
Op zondag 16:00 zal er tijd uit geroepen worden. 
Aangezien we op tijd van het terrein af moeten, verwachten we van iedereen dat iedereen zijn of haar spullen direct gaat opruimen en uit de hutten haalt. Dan kunnen wij als organisatie ook beter en sneller opruimen en op tijd het terrein schoon en opgeruimd af leveren. 
We zouden het fijn vinden als mensen die klaar zijn eventjes mee helpen met bijvoorbeeld de afwas van de spullen die jullie van het terrein gebruiken.
Als men helemaal klaar is, moet men zich bij een van de organisatie leden afmelden. Die zal men dan toestemming geven om te gaan. 
 
Vragen:
Voor praktische vragen kan men terecht bij Gerben Bulthuis.
Voor plottechnische vragen kan men terecht bij Gerben Zweers.
Voor vragen rondom de organisatie van de figuranten kan men terecht bij Claudia van Veen.
Ook kan men altijd een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.