Life Action Role Playing

Yggdrasil

Yggdrasil is een Viking LARP met een realistische, mythologische setting. Het speelt zich af in 854 AD, in de Baltische Staten. In de tijd dat de Vikingen de wereld onveilig maakten, Europa plunderden en kolonies stichtten.
 
Yggdrasil maakt gebruik van de geschiedenis, de Edda en Baltische mythologie als rode draad, maar omwille van het spel kan hier vanaf geweken worden. 
 
Het is het jaar 854 AD. Jarl Ingo is samen met zijn volk er op uit gevaren om dieper het Oostland in te gaan. Na dagen over de rivieren gevaren te hebben, vinden ze een klein dorpje. Maar wat Jarl Ingo niet weet is dat hij een wereld vol mythen binnenvaart. De Noorse goden hebben hun ogen geopend.
 
De dappere Viking strijders zijn bekend om hun strijd kunsten, vergezeld door hun goden. Maar in dit nieuwe land zijn zij niet het enige dat angst inboezemt bij de vijand. Men treed het oude land binnen, waar volgens de legende ooit de Goten zouden hebben geleefd.
 
De grootte Viking tijd lijkt ten einde te lopen, nu een nieuwe vijand zich verspreid. Het Christendom! Maar nog steeds echoën de namen van de Noorse strijders door, in heel Europa vreest men deze vloek uit het noorden.  
 
 

Yggdrasil 7

Yggdrasil 7 zal in het weekend van 25 t/m 27 oktober plaatsvinden
Kosten:
    €75 voor figuranten
    €95 voor spelers 
Locatie: HAPS terrein, Apeldoorn