Life Action Role Playing

Tickets

Als je een ticket wilt kopen voor een evenement van Yggdrasil, dien je een e-mail te sturen naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
Ik kom als: Speler
Evenement: Yggdrasil (cijfer)

Vervolgens maak je het geld over naar NL30 BUNQ 2290 5668 37 t.n.v. Stichting 2Horizons, onder vermelding van je naam zoals vermeld in de e-mail. 

Zodra we je e-mail en je betaling hebben ontvangen zal je een e-mail van ons ontvangen met je ticket voor het evenement. Zorg ervoor dat je het ticket meeneemt naar het evenement.

Ticketprijzen

Yggdrasil 6 - Scoutcentrum Buitenzorg, te Baarn

Dit wordt later bekend gemaakt. 


Eten-ticket

Je kan als speler/figurant je eigen eten mee nemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een ticket te bestellen waarmee je twee keer ontbijt en twee keer avondeten krijgt. Als je komt spelen/figureren op een evenement dat plaatsvindt op de locatie HAPS te Apeldoorn dan zit het eten al in de ticketprijs inbegrepen, je hoeft dan geen eten-ticket te kopen. 

Om een eten-ticket te bestellen moet je een e-mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., waarin je vermeldt dat je graag een eten-ticket zou willen bestellen. Zorg dat je naast de hoofdmaaltijden ook tussendoortjes meeneemt, LARP evenementen kunnen namelijk best intensief zijn en het is erg belangrijk om goed te eten.

De prijs van een eten-ticket is €20.