Life Action Role Playing

Tickets

Als je een ticket wilt kopen voor een evenement van Yggdrasil, dien je een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
Ik kom als: speler/figurant
Evenement: Yggdrasil (cijfer)

Vervolgens maak je het geld over naar NL30 BUNQ 2290 5668 37 t.n.v. Stichting 2Horizons, onder vermelding van je naam zoals vermeld in de e-mail. 

Zodra we je e-mail en je betaling hebben ontvangen zal je een e-mail van ons ontvangen met je ticket voor het evenement. Zorg ervoor dat je het ticket meeneemt naar het evenement.

Ticketprijzen

Yggdrasil 6 - PBC Austerlitz - Austerlitz (provincie Utrecht)
 
€40 voor spelers
€30 voor figuranten
Tickets kunnen besteld worden tot 16 mei 2019 en zullen op 17 april met €10 verhoogd worden. 


Yggdrasil 7 - HAPS terrein - Apeldoorn

€95 voor spelers 
€75 voor figuranten
Tickets kunnen besteld worden tot 25 september.
Eten zit bij de ticketprijs inbegrepen.

 
Eten-ticket

Je kan als speler/figurant je eigen eten mee nemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een ticket te bestellen waarmee je twee keer ontbijt en twee keer avondeten krijgt. Als je komt spelen/figureren op een evenement dat plaatsvindt op de locatie HAPS te Apeldoorn dan zit het eten al in de ticketprijs inbegrepen, je hoeft dan geen eten-ticket te kopen. 

Om een eten-ticket te bestellen moet je een e-mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., waarin je vermeldt dat je graag een eten-ticket zou willen bestellen(dit kan in dezelfde mail als je normale ticket). Zorg dat je naast de hoofdmaaltijden ook tussendoortjes meeneemt, LARP evenementen kunnen namelijk best intensief zijn en het is erg belangrijk om goed te eten.

De prijs van een eten-ticket is €20.